Om oss

Vi kan undersökningar. Punkt.

Vår erfarenhet är vår styrka. Under åren har vi skaffat oss stor kunskap inom många områden – personcentrerad vård, brukarmedverkan, medborgarundersökningar, patientsäkerhet och medarbetarskap. Hos oss finns en bred kompetens vad gäller projektledning, undersökningsdesign, frågekonstruktion, statistik och datavisualisering.

För oss är det självklart att hela tiden utvecklas, för att fortsatt stå starka i konkurrensen och ha koll på den senaste tekniken. Många av våra kunder är offentligt finansierade verksamheter som ställer höga krav på metod och användarvänlighet. Att vi lever upp till det gör oss till en pålitlig partner för kunder inom alla områden.

Bättre och bättre varje dag

Våra kunders behov och krav kan skifta både stort och snabbt. Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla våra tjänster och verktyg, för att tillmötesgå dig som kund och vara en stark partner.

Spindeln i ett nätverk av experter

Indikator har byggt ett nätverk med ledande akademiker och forskare på olika områden. På så vis har vi alltid en expert att konsultera i frågor kring evidensbaserade undersökningsmetoder, etik och liknande.

Metodspecialist i huset

Indikator har en metodenhet där projektledare med specialistkompetens i undersöknings- och analysmetoder ger support i undersökningsdesign, urvalsstrategi och/eller analysmetoder. Metodenheten arbetar aktivt med Indikators utveckling av metod, IT-infrastruktur, digitalisering och informationssäkerhet.

 

Våra medarbetare

Lars
Fallberg

Projektledare, VD

031-730 3101
lars.fallberg@indikator.org

Edvin
Boije

Projektledare, vice VD

031-730 3119
edvin.boije@indikator.org

Antje
Andersson

Projektledare

031-730 3102
antje.andersson@indikator.org

Per
Oleskog Tryggvason

Opinionschef, fil dr

076- 028 08 36
per.oleskog.tryggvason@indikator.org

Oskar
Rydén

Statistisk programmering

oskar.ryden@indikator.org

Klara
Bové

Projektledare

klara.bove@indikator.org

Simon
Nygren Greus

Projektledare

031-730 3112
simon.nygren.greus@indikator.org

Emma
Olsson

Projektledare


emma.olsson@indikator.org

Andreas
Gill

Analytiker, utvecklare

031-730 3104 andreas.gill@indikator.org

Mattias Örtengren

Analytiker, utvecklare

031-730 3137
mattias.ortengren@indikator.org

Christian Schwenzer​

Analytiker, programmering​

031-730 3115
christian.schwenzer@indikator.org​

Malin
Thor

Projektledare

031-730 3106
malin.thor@indikator.org

Simon
Törnqvist

Projektledare

073-511 84 63
simon.tornqvist@indikator.org

Arvid
Lindström

Analytiker, programmering

031-730 3134
arvid.lindstrom@indikator.org

Rasmus Ragnarsson

Projektledare

Tjänstledig

Kvalitet och miljö

Indikator är sedan 2008 certifierade i enlighet med kvalitetsstandarden ISO 9001. Kvalitetsledningssystemet har bidragit till att vi har omfattande mätkontroller och löpande uppföljning av kvaliteten på samtliga processer i organisationen.

År 2009 blev Indikator ett av de första undersökningsföretagen att certifieras enligt miljöstandarden ISO 14001. Vi arbetar för att ständigt göra våra produkter mer resurseffektiva och för att minska körsträckan för transporter.

Jobba med oss

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi är idag 15 medarbetare på Indikator. Projektledare, undersökningsledare, analytiker/statistiker, IT-medarbetare och administrativ personal. Vi sitter i Mölndal utanför Göteborg, där vi delar kontor med vår fältenhet.

Många av oss började på Indikator direkt efter studierna och har sedan trivts så bra att vi har valt att stanna kvar. Vi är en liten och tight organisation där varje medarbetare är värdefull.

Indikators värderingar grundar sig i engagemang och eget ansvar. Gillar du att säga JA, är lösningsorienterad och trivs i ett högt tempo? Då kommer du att trivas i vårt team!

Vill du beställa en undersökning?