Aarika Soukka
Aarika Soukka är expert på telefonundersökningar. Under de senaste åren har hon genomfört en rad brukar- kund- och befolkningsundersökningar för offentlig verksamhet. Under de senaste åren har Aarika ansvarat för Vårdbarometern, en befolkningsundersökning som fångar upp medborgarnas attityder till, kunskaper om och förväntningar på svensk hälso- och sjukvård. Hon har över tio års erfarenhet av projektledning.

Aarika har börjat spela tennis och på sin fritid försöker hon förbättra sin förmåga att slå bollen över nätet.

Andreas Gill
Andreas Gill utvecklar Indikators interna datasystem för utskick, och hantering av svarsdata via webbverktyg eller scanning av pappersenkäter. Andreas har lång erfarenhet av att kvalitetssäkra komplexa datainsamlingar och matchning av data från olika datakällor och undersökningar. Andreas har studerat systemvetenskap på Göteborgs Universitet.

Andreas har ett mycket stort flygintresse och håller därför på att ta flygcertifikat. I planet njuter han av att se sina två favoritfärger – blå himmel och vita moln.

Andreas Östling
Andreas Östling är systemutvecklare med inriktning på SQL, VB.NET och VBA som framför allt arbetat med Indikators interna system. Andreas bistår kunder med specifika önskemål kring datavisualisering, rapporter och tabellverk.

Andreas värnar miljön och använder företagets laddstation för sin älskade elbil.

Anna Gräsberg
Anna Gräsberg började arbeta som projektledare på Indikator hösten 2016. Innan dess arbetade hon som forskningsassistent på Institutionen för nationalekonomi och statistik vid Göteborgs universitet. Under sin tid på universitetet jobbade hon främst med frågor relaterade till design och utvärdering av olika styrmedel på miljöområdet. På Indikator arbetar hon med hela processen från design av studier till insamling och analys av data. Anna har en masterexamen i nationalekonomi från Göteborgs universitet.

På sin lediga tid är Anna gärna ute i naturen. Hon har tidigare arbetat som instruktör vid bygge av timmerflottar på Klarälven i Värmland.

Antje Andersson
Antje Nussbicker har arbetat på Indikator sedan 2002 och ansvarar vanligtvis för komplexa undersökningar, ofta gentemot universitet och forskningsinstitutioner. Sedan 2014 ansvarar hon för Socialstyrelsens brukar- och enhetsundersökningar inom äldreområdet. Hon har över tolv års erfarenhet inom projektledning och undersökningar. Antje är utbildad företagsekonom och samhällsgeograf vid Universitetet i Lüneburg.

Antje gillar att resa och spenderar mycket av sin fritid ute i naturen.

Alexandra Sundberg
Alexandra Sundberg arbetar främst med medarbetarskap och säkerhet inom hälso- och sjukvård. I övrigt har hon en fallenhet för grafik och design med fokus på pedagogiska visualiseringar samt har ett starkt intresse av implementering av data inom organisationer – från siffra till beteendeförändring. Alexandra har en bakgrund inom nationalekonomi, beteendevetenskap och policyanalys.

Alexandra har en särskild kärlek till höga berg och djupa skogar, vare sig det är hemma i Höga Kusten eller andra delar av världen. Hon har även en ständig plan att lära sig persiska.

Arvid Lindström
Arvid Lindström är kontorsassistent men började sin bana med fältarbete som telefonintervjuare. Han har jobbat med postala utskick och har sedan fortsatt med ytterligare uppgifter inom en rad olika projekt. Nu bistår han kollegorna med vad det än kan vara. Han har en bakgrund inom humaniora och har fil. kand i både Litteraturvetenskap och Praktisk filosofi vid Göteborgs Universitet.

På fritiden gör Arvid elektronisk musik och läser gärna skönlitteratur.

Christian Schwenzer
Christian Schwenzer har under några år arbetat på Indikator med utskick, scanning och databearbetning. Nu arbetar han som projektassistent, vilket medför att han bistår projektledarna med det administrativa arbetet kring undersökningarna. Christian har en ekonomisk bakgrund och har studerat till ekonomi- och redovisningskonsult vid Yrkeshögskolan Göteborg.

Christian är intresserad av natur och miljö och bidrar till en bättre miljö genom att alltid cykla till jobbet i alla väder.

Edvin Boije
Edvin Boije kommer närmast från Göteborgs universitet där han främst har arbetat med opinionsundersökningar och forskat om väljarbeteende. Edvin har ett stort intresse för metoder när det gäller datainsamling såväl som analys. På Indikator ansvarar Edvin för olika typer av undersökningar. Bland annat datainsamling för nationella kvalitetsregister samt polisens årliga trygghetsmätningar.

Fritiden spenderas helst i bastun på landet eller på Gamla Ullevis övre etage.

Ida Låstbom
Ida började som projektledare på Indikator våren 2017 och arbetar med både kvantitativa och kvalitativa undersökningar. Hon kommer närmast från en masterutbildning i policyanalys vid Göteborgs universitet och i sin grundutbildning har hon kurser i statistik och beteendevetenskap. Ida har ett säkerhetstänk efter att ha arbetat i offentliga verksamheter med hög sekretess och hon har bakgrund som projektledare med mångårig erfarenhet av att genomföra större projekt.

Ida åker till västkustens pärla Grebbestad så fort hon kan och gillar det mesta som har med bollar att göra.

Jenny Roxenius
Jenny Roxenius arbetar med kvantitativa och kvalitativa undersökningar inom framför allt hälso- och sjukvård. Hon har sedan 2010 varit huvudansvarig på Indikator för undersökningar inom ramen för Nationell Patientenkät, och har också bistått SKL med analyser och underlag till rapporter baserade på resultaten. Jenny har lång och bred erfarenhet som projektledare och verksamhetsutvecklare från bland annat ambulanssjukvården i Västra Götaland. Hon har en utbildning inom sociologi med inriktning på socialpsykologi och organisationsteori och har ett stort intresse för miljöfrågor.

Jenny är vass på att lösa korsord och försöker med mager framgång träna upp sig till ambidextri genom att hålla pennan i fel hand när hon löser DN:s söndagskryss.

Kristina Malmén
Kristina Malmén arbetar med att administrera undersökningar från uppstart till avslut. Hon ansvarar också för inköp och logistik av tryckmaterialet som används i datainsamlingen och har mycket kontakt med tryckerier och andra leverantörer. Hon har lång erfarenhet som kontorsassistent, hon har under tjugo års tid arbetat med administrativa uppgifter och brinner för kvalitet och noggrannhet.

Kristina är tidigare orienterare och njuter av att vara ute i skog och mark. Hon finner också avkoppling i både simning och meditation.

Lars Fallberg
Lars Fallberg är Indikators ägare och VD. Han har under hela sin karriär arbetat med frågor som berör patientmedverkan inom vård och omsorg. Tidigare har Lars arbetat som sakkunnig inom brukarmedverkan på WHO och under sin tid som forskare på Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap var han med och startade debatten om patientens roll i vården genom boken ”Våga vara vårdkonsument” (SNS-förlag, 1997). Lars är utbildad jurist vid Göteborgs universitet och har varit medförfattare i en rad artiklar och utredningar.

Trots att Lars bott i Göteborg i över 20 år är han fortfarande övertygad om att den bästa hockeyn i landet spelas i hans hemstad Örnsköldsvik.

Linda Philipsson
Linda Philipsson arbetar främst med postala undersökningar till patienter och brukare. Hon är en skicklig samordnare och brinner för att ta projekt från ax till limpa med så hög kvalitet som möjligt. Linda är aktiv i arbetet med att utveckla metoder för att knyta respondenternas öppna svar till data och på så sätt göra siffror lättare att förstå.

Linda tycker om att klättra, resa och fotografera och hon kommer alltid att se sig själv som Örebroare. Just nu är Linda mammaledig.

Marie Schale
Marie Schale har under många år ansvarat för Indikators datainsamling via post och telefon. Hon har lång erfarenhet av att genomföra utskick, scanning och databearbetning med mycket hög kvalitet. Hon brinner för processoptimering och kvalitetsfrågor och bidrar aktivt i företagets kvalitetsarbete genom kontrollpunkter, uppföljning och utformning av mätpunkter. Marie har en naturvetenskaplig bakgrund och har studerat matematik och fysik vid Göteborgs Universitet.

Kapten Schale hänger sig gärna åt naturupplevelser och science fiction.

Mattias Örtengren
Mattias Örtengren är ansvarig för att allt fungerar på Indikator. Han ansvarar för datormiljö, användarsupport, systemövervakning, lokalfrågor, inköp och underhåll. Mattias har en bred teknisk kompetens och en datavetenskaplig utbildning i bagaget.

Mattias missbrukar Candy Crush Saga och gillar att vandra i naturen!

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson flyttade från Lund till Göteborg år 2009 och har arbetat på Indikator sedan dess. Han är bland annat inriktad på att administrera genomförandet av e-postundersökningar samt skapandet av enkäter. Han har ett stort sinne för detaljer och trivs som fisken i vattnet när han får möjlighet att arbeta med olika typer av kvalitetskontroller och databearbetning. Staffan har även hand om brandskyddsarbetet och ser till att inget lämnas åt slumpen.

Staffan tycker om fotografering och att vara ute i skog och mark, gärna på två hjul.