Panel­undersökning

Få säkra svar med panel­undersökning

Att beställa en webbaserad panelundersökning blir allt vanligare bland våra uppdragsgivare. Det är ofta en smart och bra lösning! Det finns många situationer där en webbpanel är användbar, till exempel kampanj- och effektmätningar där man mäter reaktioner och skillnader mellan olika grupper. Då är webbpanelen både tids- och kostnadseffektiv.

Att göra en panelundersökning på webben är en högkvalitativ metod eftersom panelister själva tackar ja till att ingå i panelen, vilket betyder att de vill besvara undersökningar. Här behöver vi inte ta hänsyn till enkät-trötthet. Istället är det viktigt att låta panelisterna besvara undersökningar med jämna mellanrum. På Indikator arbetar vi aktivt för att hålla de paneler vi sköter levande, genom att regelbundet erbjuda intressanta undersökningar.

Vid en webbpanelundersökning bjuds personer in via e-post och påminns också per e-post.

Indikator är din partner hela vägen

Jobbar du inom region, kommun, kommunalförbund eller myndighet och är intresserad av att ha en egen panel? Då hjälper vi dig gärna! Kontakta oss så presenterar vi mer i detalj hur vi arbetar med rekrytering, panelvård och underhåll.

Vinsterna med webbpanelundersökning

Anlita Indikator

Detta ingår när du beställer en panelundersökning av oss:

Beställ panel­undersökning

Rasmus Ragnarsson

Projektledare

031-730 3109
rasmus.ragnarsson@indikator.org